Sandras Rawfood testar

Sandras Rawfood har testat en matkasse och tycker till.

När jag lagar mat ska det helst gå snabbt och vara enkelt men det är ett måste att maten är näringsrik och god! Hur svårt kan det vara? Jag äter en råkostbaserad diet till ungefär 70-80%. Jag brukar tillsätta kokt fisk, kokta grönsaker eller t.ex. quinoa ibland. Jag ville testa och visa att det är enkelt och gott med raw food. Matkasse hem är genialt och smidigt, varför inte kombinera raw food och den mest populära matkassen idag? Middagsfrid erbjuder matkasse med recept för familjen och visst går det att tillreda en viss del raw food av den också. Det är hur bra som helst när man vill spara tid och göra det enkelt för sig. Middagsfrid har en del ekologiska matvaror i sina kassar vilket är ett stort plus för mig. Jag kan tycka att det ska vara fler grönsaker, mer ekologiskt och mindre kött i matkassarna men det passar de som vill ha kött till middag varje dag. När fantasin tryter lagar man till slut ungefär samma mat varje vecka. Recepten var enkla, goda och kändes nya. Mitt mål var att göra en egen raw food variant med deras recept som utgångspunkt för att göra det enkelt för mig. Det krävdes lite fantasi och raw food erfarenhet men gick hur bra som helst. Jag tillagade t.ex. ångkokt sejfilémed raw sötpotatis- och morotsgratäng. Rätten gick hur snabbt att göra och blev riktigt god. Raw food och Middagsfridkombinationen tog minimalt med tid att tillreda och som hälsofantast blev jag väldigt nöjd med rätten ur ett hälsoperspektiv.

Mitt motto: Det ska gärna gå fort, vara enkelt och gott att laga näringsrik mat!

Raw sötpotatis- och morotsgratäng

Raw sötpotatis- och morotsgratäng:1/2 sötpotatis 2 morötter citronsaft från 1/2 citronMixa alla ingredienser i en matberedare.Ångskokt sejfilé:sejfilé 1/2 fänkål 1/2 röd lök buljong (ekologisk)

Beställ här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder