Stressa mindre med bonussystemet från MatHem

Stressa mindre med bonussystemet från MatHem

MatHem – Sveriges bästa matbutik på nätet – har nu startat ett belöningssystem med bonus för att uppmuntra de lojala kunderna. Poängen samlas per automatik, så det blir inget extra plastkort att hålla reda på och krångla med. Allt kunder köper på MatHem ger bonuspoäng, som kan tas ut i form av en check att handla för. Genom att handla på MatHem sparar man mycket tid, vilket ger mindre stress varje dag.

– Det vanligaste är att gå och handla mat hungrig och trött, tillsammans med alla andra efter jobbet. Folk gör det av gammal vana och funderar kanske inte över andra alternativ. När man börjar handla mat på nätet bryter man gamla vanor och startar ett helt nytt beteende, säger Tomas Kull, VD på MatHem.

– Våra lojala MatHemkunder har sagt att de har det lättare att lösa vardagspusslet genom att handla livsmedelsprodukter och färdiga matkassar på MatHem. Mer tid med familjen och även mer pengar i plånboken eftersom impulsköpen får stå tillbaka och de handlar på ett mer rationellt sätt i lugn och ro hemma. Minskad stress, mer välplanerad mat och minskade matkostnader är alltså svaret för dem, fortsätter Tomas Kull.

För att få fler att se alla fördelar med att handla all mat på nätet har nu MatHem infört bonussystemet för att premiera de trogna och återkommande kunderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder