Svarta Lådan

Svarta Lådan levererar alltid färdiglagad, gluten- och laktosfri matkasse hem till dig i Stockholmsområdet samt de största delarna av centrala uppsala. Svarta Lådan har funnits sedan 2006 efter att en av grundarna varit personlig tränare till Fredrik Reinfelt. Maten tillagas i eget kök i Stockholm. Maträtterna är hälsosamma, goda och tillagas från grunden. med bra råvaror utan tillsatser, vitt socker, gluten och laktos.

3 bästa alternativen

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.8

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.3

Svarta Lådan – Maten och råvarorna

Maträtterna är tillagas av en kock i Svarta Lådans egna kök i Stockholm.  Råvarorna är handplockade utan tillsatser, vitt socker, gluten och laktos. Rätterna är hälsosamma och goda utan tillsatt socker och onödiga e-nummer.

Svarta Lådan levererar maten hem till dig och de är alltid glutenfria och antingen låglaktos eller helt laktosfria. Du beställer maten hem till dig och det du gör själv är att värma upp den innan servering.

Med den här tjänsten kan du verkligen spara tid genom att någon hjälper dig med att planera, inhandla, hacka, laga, koka och leverera hem maten.

Köpprocessen

För att handla klickar du på beställ när du valt den lådan du vill ha och slår sedan in ditt postnummer för att få reda på om du kan få leverans dit du bor. I nästa steg väljer du hur ofta du vill ha leveransen och lägger till produkten i varukorgen. Klicka sedan dig vidare till kassan för att betala med kort. I det här läget kan du även logga in om du redan är kund samt lägga in din rabattkod. Matkasseguidens rabattkod är – balans. Beställ här!

På Svartaladan.se

På deras hemsida finns mer att läsa om de olika lådorna som erbjuds. Det finns också mer info om företagen samt vad deras befintliga kunder tycker om Svarta Lådan.

Företaget

Bolaget bakom Svarta Lådan heter The Black Food Box AB 556974-4394 som grundades 2006. Bolaget har UC Silver Sigill vilket indikerar att de är en trygg och solid leverantör och partner.

Företaget grundades 2006 då grundaren varit personlig tränare åt dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt. De hjälpte honom nå sitt mål att komma i form med träningen i fokus. För att nå målet behövdes mer än träning och den sista komponenten var att få till maten.

Maten komponerades ihop i lådor som sedan levererades i kylväskor hem till dörren och ett SMS skickades iväg när det var dags att äta. Slutresultatet blev enligt Fredrik själv en viktnedgång på 14 kilo. Fredrik berättade när hans resultat uppmärksammades att hans mat kom hem i Svarta Lådor.

 Svarta Lådan logo

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder