Tasteline Inspirerar

Många känner till Tasteline sedan tidigare genom deras sida med recept och inspiration när det gäller det mesta kring mat och dryck. Nu har Tasteline även lanserat sin egen matkasse som levereras direkt hem till kunden. Kan det bli så mycket lättare? Eftersom att matkassarna från Tasteline inte har någon bindningstid är det lätt för dig som kund att testa deras erbjudanden så länge som man är nöjd eller känner att det passar. Leveransen av matkassen sker varannan vecka vilket innebär att man antingen kan frysa in de matportioner som blir över för att äta dem veckan som leveransen inte sker eller bara ha en vecka emellan då man helt bestämmer sin egen meny. Att få leveransen av Tastelines matkasse varannan vecka är något som uppskattas av kunderna eftersom att man på så sätt får en bra balans mellan nya smaker och ens egna uppskattade favoriter.

Även om man får matkassen levererad hem till sig med de varor som man kommer att behöva inför middagarna, så finns det en del basvaror som man förväntas ha hemma. Dessa varor kommer att användas i de recepten man får i kassen men varorna kommer inte att följa med. Det kan handla om basvaror som olivolja, rapsolja, smör samt vissa vanligare kryddor.

Med en matkasse från Tasteline kan man räkna med att under hela veckan äta en välbalanserad och hälsosam måltid för hela familjen samtidigt som man själv får glänsa med vetskapen att man precis har lagat en riktigt god måltid. Dessutom får man ta del av Tastelines nyhetsbrev. De nyhetsbrev som Tasteline skickar ut till sina kunder innehåller en hel del tips som får dig att utveckla din förmåga i att laga mat tillsammans med kunskaper om de aktuella råvarorna och de medskickade recepten. I dessa nyhetsbrev kan man även läsa om hur man kan anpassa de olika recepten om man i familjen skulle ha någon av de vanligaste allergierna när det gäller födan.

Läs om Rabattkoder för Tastelines Matkassar – Klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder