Thaimiddag.se

Thaimiddag.se - logga

Thaimiddag.se är en cateringfirma och restaurang som erbjuder utkörning av thairätter. De är baserade i Stockholm och har öppet från 10.00 till 21.00 varje dag. Förutom att man kan beställa olika thairätter direkt från Thaimiddag.se, både som privatperson och företag både till konferenser och fester, så har de också en thaikasse med färdiga råvaror så att man själv kan laga thairätterna hemma.

Så här beställer du från Thaimiddag.se

Thaikassen från Thaimiddag.se körs ut varje onsdag helt gratis inom Stockholm, och det finns tre olika varianter av denna matkasse. Precis allting man behöver för en thaimiddag är inkluderat i thaikassen från Thaimiddag.se, och recepten är riktigt enkla att tillaga så att även den som inte tidigare lagat thaimat kan skapa en riktigt god måltid. Kvaliteten på maten är endast den bästa, och råvarorna är noggrant förberedda för att man ska kunna tillaga rätterna snabbt och enkelt. Rätterna i thaikassen från Thaimiddag.se är väl tilltagna, och en del av dem är något starkare precis som man är van vid från Thailand, även om det självklart också finns mildare alternativ för de som föredrar detta.

De olika varianterna av thaikassen från Thaimiddag.se är Pim’s Parkasse, Pim’s Familjekasse och Pim’s Partykasse. Parkassen innehåller 3 middagar för 2 personer, familjekassen innehåller 3 middagar för 4 personer och partykassen innehåller 1 middag för 16 personer där man får välja mellan 3 olika rätter.

Beställningar av thaikassen från Thaimiddag.se måste göras senast 14.00 på tisdagar för hinna levereras dagen after – alltså på onsdagar som är leveransdag. Vid beställning från Thaimiddag.se så bestämmer man sig för den thaikasse man vill ha, väljer sedan vilken vecka man vill ha den levererad, och går sedan till kassan. Det går både att få thaikassen utkörd gratis från Thaimiddag.se eller att hämta den själv om man tycker det passar bättre. Betalningen kan ske både med kort, presentkort eller företagsfaktura.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder