Tre Bönder – Ekologiskt kött i låda

Beställ en köttlåda från Tre bönder

lokalproducerat kött från Tre bönder Familjeföretaget Tre bönder producerar kött på ett hållbart och etiskt sätt på Torps gård i Näshulta. Du har möjlighet att hämta upp köttet på gården eller få det levererat hem mot en extra kostnad så det är inte som en traditionell matkasse.  Köttet från Tre bönder kommer i form av olika köttlådor som innehåller lite av varje. Man ser till att skicka med de flesta delarna av djuret i lådorna för att det ska bli så lite svinn som möjligt. Detta innebär att man har ett bra tillfälle att upptäcka lite ovanligare delar av djuret och får möjlighet att testa nya rätter. Tre bönder grundades år 2012 och ägs av Helena, Fredrik och Johan.

Köttlådor från Tre bönder

Tre bönder erbjuder tre olika typer av lådor. Stora blandlådan innehåller tio kg blandat kött, exempelvis fransyska, högrev, rostasfilé och entrecote. Lilla blandlådan innehåller samma typer av kött som den stora lådan, men här ingår endast fem kg kött. Båda lådorna går att prenumerera på och man kan välja mellan att få sin beställning fyra eller sex gånger per år. Tre bönder erbjuder också en nötfärslåda som innehåller fem kg nötfärs.

Styckförsäljning från Tre bönder

För den som inte vill påbörja en prenumeration finns det också möjlighet att göra styckbeställningar. Man kan beställa de tre lådorna som nämndes ovan, men man kan också välja att enbart beställa till exempel oxfilé. Allt kött produceras på Torps gård och Tre bönder erbjuder alla som vill en möjlighet att besöka gården för att se hur produktionen går till. Korna på gården är huvudsakligen Hereford-kor, men det förekommer också kor som är blandraser av Hereford och Black Angus. För att se aktuella priser och ta reda på hur man gör för att beställa kan man besöka Tre bönders hemsida. Där kan man också se en förteckning över köttet som ingår i deras köttlådor samt läsa mer om deras historia.

Beställ och få 100 – 200 kr i rabatt

RabattkodPris - Kampanjpris
Tre Bönder Logomatkasse10200 kr rabatt på prenumeration av valfri köttlåda 10 kg.
Tre Bönder Logomatkasse5100 kr rabatt på prenumeration av valfri köttlåda 5 kg.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder