Wellnesskassen

Beställ Wellnesskassen (tidigare Fitnessmatkassen) med 100 kr extra rabatt via Matkasseguiden genom att ange vår rabattkod MKG100 när du blev kund.

Fitnessmatkassen

Wellnesskassen är ett företag som erbjuder matkassar som passar perfekt för den som tränar och vill äta för att förbättra sina träningsresultat och hålla sig i form. Fitnessmatkassen kan beställas varje eller varannan vecka, helt enligt dina önskemål, och innehåller måltider antingen för en familj eller för en person.

wellnesskassen matkassar

Så handlar du från Wellnesskassen

Hos Wellnesskassen kan du välja mellan två olika matkassar, antingen Wellnesskassen Kalori eller Wellnesskassen Middag där innehållet är anpassat efter dina träningsmål och du dessutom får individuell rådgivning för att kunna förbättra dina träningsresultat. Från Wellnesskassen kan du beställa matkassar som innehåller 4-5 mål per dag för en person eller 4 middagar för 4 personer. Alternativt räcker det till fyra middagar och fyra luncher för två personer. Fitnessmatkassen Plus innehåller 4-5 måltider per dag för en person.

Alla matkassar från företaget innehåller rätter som är komponerade för att vara så näringsrika och nyttiga som möjligt, samtidigt som de är lätta att laga. Fitnessmatkassen har en särskild kock, en dietist och en personlig tränare som tillsammans hjälper till att utforma matkassarna så att de underlättar för dig i vardagen och hjälper till att utveckla din träning.

Vid beställning från Wellnesskassen så anger man först sin leveransadress och kontaktuppgifter, och väljer sedan om man vill ha en matkasse levererad varje eller varannan vecka. Leveransen sker på tisdagar kvällstid mellan 18.00 och 22.00. Betalningen sker med kort, och kanske kommer det framöver att vara möjligt att betala med faktura.

Företaget har en mycket informativ FAQ-avdelning på sin hemsida med de vanligaste frågorna om deras matkassar och hur man bör äta när man tränar. Det finns också en blogg på Wellnesskassen där man kan få nyttig information om träning och specialutformade träningspass från Wellnesskassens egen personliga tränare. På så sätt kan man kombinera en matkasse från Wellnesskassen med ny träningsinspiration för att komma i sitt livs form på ett enkelt och roligt sätt.