Vår Middag

Vår Middag hette tidigare CoopOnlines matkasse för middagslösningar som fanns på www.vårmiddag.se. Läs mer om Coop Matkasse på Coop Online här!

Nedan information är därmed inte aktuell längre utan speglar hur dessa matkassar var under den perioden.

Även om man tycker om att laga mat och vara kreativ vid spisen kan det vara skönt med lite hjälp ibland. Vår Middag är matkassen med stor variation och enkla recept, framtagna av Coops egen matinspiratör Sara Begner.

– Vår Middag ändrar framför allt den ständiga frågan ”vad ska vi ha till middag?” till betydligt roligare ”vad ska vi få till middag?”. Menyn är klar – uträknad, planerad och ingredienserna är på plats. Vår Middag gör vardagslivet lite enklare, säger Sara Begner.

Mer variation till vardags

Sara tipsar också om Vår Middag som ett bra sätt att upptäcka och prova nya receptfavoriter. – Generellt så är det kanske 5-10 olika recept som hamnar på middagsbordet. Men, med Vår Middag får man möjlighet att enkelt prova många fler rätter, och alla i familjen äter mer varierat.

Snabbt och lättlagat

Vår Middag innehåller recept och ingredienser för fyra tillfällen och man väljer själv om man vill beställa middagar för 2, 4 eller 6 personer. Matkassen finns också att beställa som ekologiskt eller laktosfritt alternativ.
– Recepten är snabba, de innehåller få moment och det krävs inga speciella kunskaper för att laga rätterna. För varje recept finns tips på alternativ så man kan göra rätterna mer personliga om man vill, till exempel genom att variera kryddningen. Med välbalanserade recept menar vi roliga rätter och bra ingredienser som ger variation – och allt en familj i farten behöver.

Avhämtas i din närmaste Coop butik eller levereras hem genom Mataffären.se

Du bestämmer själv i vilken av de ca 600 Coopbutiker du önskar att hämta din Vår Middag. Du kan också kassen hemlevererad genom Mataffären med leveransområde Stockholm – Södertälje – Uppsala –Mälardalen.

  • Recept och ingredienser för fyra tillfällen.
  • Välj själv antal portioner – 2, 4 eller 6.
  • Enkla recept, lätt att laga.
  • Variation och balans – mat för hela familjen.
  • Inspiration till nya rätter.
  • Ekologiskt och laktosfritt alternativ finns.

 

4 middagar för 2 personer 449,-

4 middagar för 4 personer 599,-

4 middagar för 6 personer 799,-

 

EKO 4 middagar för 2 personer 549,-

EKO 4 middagar för 4 personer 699,-

EKO 4 middagar för 6 personer 899,-

 

LAKTOSFRI 4 middagar för 2 personer 449,-

LAKTOSFRI 4 middagar för 4 personer 599,-

LAKTOSFRI 4 middagar för 6 personer 799,-

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder