HelloFresh Rabattkod

HelloFresh har vuxit sig stora på den internationella matkassemarknaden under senare år. Byggt på det svenska konceptet har detta tyska företag även tagit sig ann den svenska marknaden och där börjat leverera sina fullspäckade matkassar till hushåll runt om i landet.

Är du nyfiken på HelloFresh så undrar du säkert vad hela grejen är och vad som gäller över lag. Vi ska därför titta lite närmare på HelloFresh och deras matkasseerbjudande för att se vad som är bra att veta och hur allting fungerar.

HelloFresh Rabattkod

HelloFresh – Matkasse

HelloFresh levererar en matkasse med syftet att skapa mer utrymme i vardagen för svenska familjer. Man vill ge föräldrar och stressade tjej-chefer möjligheten att andas mitt i allt flängande och ge tillbaka matglädjen som så många gånger kan försvinna när man ständigt saknar tid och utrymme till att ställa mat på bordet för egen maskin.

Man levererar därför varje vecka en matkasse fylld med 3–5 recept som väljs från veckans meny. Menyn hos HelloFresh är alltid fylld med godsaker och hela 18 olika recept att välja mellan. Här hittar du kött, fisk, fågel och mittemellan – vegetariskt, lättlagat eller barnvänligt. En salig blandning av det mesta och helt säkert något för alla!

Det går som mest att beställa mat för fem dagar och alla leveranser sker direkt hem till dörren i kylda förpackningar. Under sommaren erbjuder de dessutom extra grillmåltider som är perfekt anpassade för att slängas på gallret ute på bakgården och ge hela familjen en fest de sent kommer att glömma.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.9

För- och nackdelar – HelloFresh Recension

 Fördelar:

 • Stor variation. HelloFresh erbjuder varje vecka hela 18 olika recept för att se ge sina kunder så många valmöjligheter som möjligt. Du hittar allt från spännande, orientaliska rätter, till svenska klassiker och även allt vad det heter fågel, fisk och mittemellan.
 • Vegetariska rätter för växtätare. Alla känner vi någon som inte äter kött och i många fall bor dem dessutom under samma tak som oss. HelloFresh erbjuder varje vecka en mängd olika recept utan kött, där grönsakerna får skina och bära med sig rätternas underbara smaker.
 • Minska matsvinnet. När du beställer en matkasse från HelloFresh är alla ingredienser noggrant utmätta för att se till så du har precis rätt mängd till alla recepten som inkluderats. På så vis minskas matsvinnet och du slipper slänga eller låta mat ligga och bli dåligt i frysen.
 • Ingen bindningstid. Du kan enkelt pausa dina leveranser eller avsluta din prenumeration när som helst och utan extra avgifter.

 Nackdelar:

 • Saknar alternativ för singelhushåll. Du kan som minst beställa HelloFresh till två personer varje vecka, vilket gör det mindre lämpat för singelhushåll. Vad många dock väljer att göra i dessa situationer är att beställa för två och sen äta resterna till lunch dagen därpå.
 • Inga veganska alternativ. Det blir allt vanligare med veganer i vår värld, inte minst bland unga. I dessa fall faller tyvärr HelloFresh lite bakom och erbjuder inte något alternativ för helt plantbaserade måltider. Det finns dock vegetariska alternativ och även om det verkar lite läskigt är det aldrig för sent att börja äta kött igen.

HelloFresh Rabattkod 2024

Är man intresserad av att prova på HelloFresh så gör man det bäst tillsammans med en välkomsterbjudande från en auktoriserad partner. Här hos Matkasseguiden har vi därför tagit fram ett unikt erbjudande för våra läsare och ger alla som vill prova på HelloFresh möjligheten att spara upp till 1 359 kr på deras första fem matkassar.

Bara klicka på erbjudandet ovan så skickas du vidare till HelloFresh:s sida där rabatten lagts till automatiskt.

Andra Rabattkoder och Prova-på-erbjudanden

Har du redan provat på en rabattkod från HelloFresh eller helt enkelt vill testa på en annan matkasse har vi ytterligare erbjudanden tillgängliga. Bara surfa in på respektive matkasses sida och upptäck alla våra unika erbjudanden som är tillgängliga för samtliga läsare redan idag.

HelloFresh Meny

HelloFresh:s meny är inte bara omfattande men också väldigt inspirerande. Varje vecka hittar du 18 olika recept att välja mellan och får då välja bland måltider från hela världen. Hitta asiatiska nudlar och curries, svenska klassiker med sill och fläskytterfilé och mexikanska tacos, tillsammans med medelhavsinspirerade pastarätter. HelloFresh har det mesta och vill vara alternativet för alla svenska familjer – oavsett smaker.

HelloFresh Rabattkod

HelloFresh kostnader

Kostnaderna för en HelloFresh matkasse beror på antalet personer i ditt hushåll, samt hur många dagar i veckan ni vill beställa mat för. Det går att beställa mat till antingen 2 eller 4 personer, 3–5 dagar i veckan. Priserna ser då ut på följande vis:

 • HelloFresh matkasse för 2 personer, 3 dagar i veckan = 340,00 550,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 2 personer, 4 dagar i veckan = 420,00 660,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 2 personer, 5 dagar i veckan = 490,00 750,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 4 personer, 3 dagar i veckan = 500,00 780,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 4 personer, 4 dagar i veckan = 630,00 950,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 4 personer, 5 dagar i veckan = 730,00 1 090,00 SEK

När matkassarna sen ska levereras hem till dörren tar HelloFresh ut ytterligare en avgift på 29 SEK för detta. Leveransavgiften debiteras per vecka.

Hur man använder en HelloFresh Rabattkod

Har du fått en HelloFresh rabattkod och undrar hur den ska appliceras går du till på följande vis:

 1. Besök HelloFresh.se
 2. Välj dina recept samt antalet personer
 3. Scrolla ner i formuläret tills du hittar: ” Har du en rabattkod?”
 4. Mata in koden och klicka på ”Lös in” så appliceras rabattkoden på totalsumman.
 5. Gå vidare till utcheckningen och följ sedan stegen som dyker upp på skärmen.

Med Matkasseguidens unika rabatt behöver du inte följa stegen ovan. Istället klickar du bara dig vidare på länken ovan och får sedan vår unika rabatt applicerad automatiskt.

Slutsats – HelloFresh Rabattkod

HelloFresh är ett nytt och spännande alternativ på den svenska matkassemarknaden och är du någon som länge velat prova på finns det inget bättre sätt att göra det på än med en HelloFresh rabattkod och ett välkomsterbjudande. Hos Matkasseguiden har vi därför tagit fram ett alldeles unikt erbjudande för alla våra kunder som över de fyra första matkassarna ger så mycket som 1 395 SEK rabatt.

Ta chansen idag, beställ en matkasse till ett rabatterat pris och upplev hur vardagsstressen bara försvinner iväg!

Vanliga frågor och svar om HelloFresh

Hur får man gratis matkasse från HelloFresh?

Många matkassar ger nya kunder rabatter på deras första leveranser för att uppmuntra nya prenumeranter att knyta sig till tjänsten. Så är även fallet hos HelloFresh och du hittar erbjudandet som tagits fram, specifikt för Matkasseguiden.se, här ovan – dock är det såklart inte en HelloFresh rabattkod som är gratis. Väldigt få saker är ju trots allt gratis i vår värld och när dem är det, är de sällan speciellt bra – och detta är ju trots allt mat vi pratar om.

Vad kostar HelloFresh veckan?

Hur mycket HelloFresh kostar i veckan beror på antalet personer som ska äta, samt hur många dagar i veckan de vill ha mat:

 • HelloFresh matkasse för 2 personer, 3 dagar i veckan = 340,00 550,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 2 personer, 4 dagar i veckan = 420,00 660,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 2 personer, 5 dagar i veckan = 490,00 750,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 4 personer, 3 dagar i veckan = 500,00 780,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 4 personer, 4 dagar i veckan = 630,00 950,00 SEK
 • HelloFresh matkasse för 4 personer, 5 dagar i veckan = 730,00 1 090,00 SEK
 • Utöver detta tar företaget även ut en leveransavgift på 29 SEK/vecka.

 I vilka städer finns HelloFresh?

HelloFresh säger på sin hemsida att de levererar till alla postnummer som börjar på 10 upp till 82, med några undantag och detta verkar onekligen stämma. Detta innebär leveranser från Trelleborg i söder, hela vägen upp till Bollnäs i norr.

Hur bra är HelloFresh?

Hur bra HelloFresh faktiskt är, är såklart ytterst subjektivt men vad vi kan säga är att de är ett väletablerat varumärke som växt sig stort världen över; har en stor meny med många recept att välja bland varje vecka; och en flexibel prenumerationstjänst som går att avsluta när som helst. Alla dessa faktorer är normalt positiva och anledningar till att HelloFresh anses vara en bra tjänst för leverans av matkassar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder