Lyxig färdiglagad mat levereras av MatHem – Chef in a box

Idag lanserar MatHem fin färdigmat från Chef in a box.

Vad är MatHems Chef in a box?

Du får riktigt god och färdiglagad mat av högsta kvalitet hem till din eller din familjs dörr. MatHem lanserar härmed ett superbra alternativ till snabbmat, Dennis-hotdogs med snabbmakaroner eller de frysta färdigportionerna när du har bråttom eller inte vill laga mat. Maten, i samarbete med Chef in a box, är lagad av kockar med många års erfarenhet från gastronomiska restauranger, med ekologiska, tillsatsfria och närodlade ingredienser.

Råvarorna är som sagt lokalproducerade, bland annat från Svenskt Gräskött, Domta Gård och Hagbygårdens fågelfarm.

Så funkar MatHems Chef in a box

Chef in a box är idealiskt för en- personshushåll eller där båda föräldrarna arbetar och upplever att tiden inte räcker till för att laga från grunden men ändå värdesätter att kunna servera riktig, näringsrik och god mat. Maten är vakumpackad, har lång hållbarhet och är helt fri från tillsatser- den enda Äkta Vara märkta maten i Sverige.

Innerpåsen värms i en kastrull med vatten i ca 12 minuter, men kan ligga i upp till två timmar. Chef in a box kan även värmas i micro och är klar att servera på några korta minuter. En låda innehåller rejäl portion, eller, måltid om du vill.

För de yngre eller de äldre, kan en portionslåda räcka till två måltider. Chef in a box är ett optimalt substitut för pizza eller pasta och du kan känna dig säker med att du serverar en närande måltid utan dåligt samvetet.

Använd Chef in a box vid fest! Då kan den med fördel presenteras på ett vackert fat. Mycket billigare och bättre än traditionell catering. Lätt att värma och ingen disk att tala om. I Chef in a box’s meny finner oftast vuxna och barn sina favoriter. Passar lika bra i hemmet, som på jobbet, i båten, husvagnen eller sommarstugan – Vällagad mat snabbt, enkelt och utan problem.

Maträtter från MatHems Chef in a box

Rätterna uppdateras med jämna mellanrum och hos MatHem hittar du bland annat just nu;

  • Lasagne med Järna-ost
  • Kryddig Gulasch
  • Pannbiff med lök, Sigtuna Brygghusöl och kokt potatis
  • Laxpudding med skirat smör och dill

Prova nu hos MatHem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder