Bloggare om Ecoviva

Här kan du läsa om vad en bloggare har att säga om Ecoviva efter att ha provat en månad. Ecoviva erbjuder 2 huvudprodukter som är Ecoviva Classic 849 kr och Ecoviva Vego 749 kr. Just nu får du även en fruktlåda på köpet när du gör din första beställning. Utöver detta så erbjuder Matkasseguiden en extra rabatt på 100 kr när du gör ditt första köp. Ta del av Matkasseguidens unika rabatt genom att ange MKG100 i rabattkodsfältet när du gör din beställning. Läs mer om Ecoviva här!

Ecoviva matkassar

 

Beställ Ecoviva med 100 kr rabatt genom att ange rabattkoden MKG100 här!

Så här tycker en bloggare om Ecoviva

Nu har jag fått den beställda matkassen från Ecoviva.

Det jag tyckte minst om i denna låda var fisken. Vakuumförpackad och halvtinad.

Nu är det så, att jag inte kommer ha möjlighet att laga mat hemma på ett par dagar, så trots rekommendationerna la jag in den i frysen för att frysas om och hoppas att den inte tar skada av det. Det var fina bitar torskrygg och jag kommer nog använda dem till fisksoppan som fanns med som recept. Därmed kommer jag inte heller att använda det förbakade brödet heller förrän jag lagar soppan. Stenungsbakat färskt ekologiskt bröd känns både gott och nyttigt samt att det även såg rejält rustikt ut, längtar tills jag får smaka det.

Mycket fräscha grönsaker som verkar vara av god kvalitet. Härligt att det var mycket rotfrukter, något jag gärna ugnsrostar så här års. Det kan mycket väl bli så att jag kastar in rödbetorna i denna blandning, gillar verkligen ugnsbakade sådana.

Ugnsrostade grönsaker är precis vad de föreslår att jag ska servera till den lilla fina älgsteken som jag verkligen ser fram emot att laga. Äppelstuvad lök föreslår man till, det skulle jag aldrig komma på själv, men tänker försöka testa detta.

Men det kan förstås även bli så (om jag känner mig själv rätt) att jag tar det fina älgköttet och gör en god gryta av, tillsammans med rotfrukterna och en skvätt rödvin?

Även i denna kasse fanns det förslag på att tillreda en vegetarisk lasagne. Nu är inte lasagne någon favorit hos mig, så jag får se om det blir det, eller något helt annat av de ingredienserna. Fast jag tyckte det här receptet verkade lovande. Så vem vet, jag kanske ger mig på att tillreda denna zuccinilasagne endera dagen. Gillade att det var ricottaost och fårost i stället för de vanliga sorterna.

Eftersom det var första gången jag beställde därifrån, fick jag även en låda med finfina frukter.

Bananer, äpplen, päron och plommon. Sådant går åt i mängder hos oss.

Den här kassen är anpassad för en familj med fyra personer, vilket vi inte är.

Därför uppskattar jag verkligen att allt det gröna känns mycket fräscht och verkar vara av hög kvalitet, då gör det mindre att jag kanske inte hinner med att använda alla under en vecka.

Ecovivas får fyra matkassar av fem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder